IT Service Consult SRL, Cluj-Napoca

1 Recenzie
IT Service Consult SRL
Slănic Nr. 1 Ap. 1
400413 Cluj-Napoca
Cluj

Informaţii detaliate

Nr. de înmatriculare
J12/1834/2004
CIF
16437363
Număr de angajați
2
S.I.C
4651 - Comerţ cu ridicata al calculatoarelor echipamentelor periferice si software-lui

Descriere

Compania IT Service Consult s-a infiintat in 2004 prin fuziunea mai multor profesionisti ai IT&C - ului, devenind un jucator pe piata din Transilvania oferind o gama larga servicii personalizate si profesionale, orientate spre nevoile clientului. Dorim sa va oferim servicii web si IT de calitate, informatii cat mai utile si facilitati spre o cat mai buna cunoastere.

 1. English version
 2. Produse şi servicii

Profil lung
Benzile de detectare a detectoarelor radar se refera la o anumita frecventa a undelor radio. De obicei acestea au o raza mare sau mica in functie de banda. Benzile folosite de radarele politiei au fost limitate la X, K, si Ka. Raza de operare a benzi X este intre 10.5 si 10.55 GHz. Este cea mai veche banda folosita pentru aflarea vitezei.
Aceasta era foarte mult folosita in trecut, in prezent fiind folosita doar in cateva tari. Cele mai multe alarme false apar pe frecventa benzii X. Totodata pe banda X se poate detectas cel mai usor si rapid. Acuratetea acesteia este de obicei destul de mare pe o distanta de maxim 1 km, dar poate fii detectata si de la 3-5 km departare.
Raza de operare a benzi K este intre 24.05 si 24.25 Ghz. Aceasta banda a fost urmatoarea care a aparut dupa banda X. Aceasta a aparut ca urmare a usurintei cu care se putea detecta banda X.
Descriere limbă străină
Next to these onsite services we also have a few other activities such as domain registration, webdesign & hosting, consulting, support for corporate events. These are vendors or suppliers who have signed a special agreement with IT Service Consult. You can see this partnership as some kind of business club. The result is a win-win situation for all parties involved.
Cuvinte cheie:
Radio, Sisteme de Supraveghere, Detectoare Radar, Statii Radio, Recuperare Date, Servicii It, Servicii web, Radar, Servicii It&C, Alimentatoare Notebook, Detectoare Beltronics, Detectoare Bytrex, Detectoare Cobra, Detectoare de Detector Radar, Baterii Notebook, Detectoare Black Spiderzz, Detectoare Valentine, Detectoare Whistler, Instalare Solutii Wireless, Proiectare Retea Wireless, Raza de Acoperire, Trainig-uri
IT Service Consult SRL apare în următoarele categorii:
Publicaţi imagini

Păreri

Pasarica Ion
nu sunt

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Nu sunt multumit de preturile acestei firme si nici de personalul care se poarta foarte urat cu clientii.De curand am vrut sa cumpar ceva de la ei...la ei costa 120 lei si in alta parte la-am luat cu 78 lei!Deci,nu recomand

Scrie o părere pentru IT Service Consult SRL!

Cunoşti firma IT Service Consult SRL? Împărtășește-ți experiența!

Firme similare în apropiere

 1. Strada Bizusa Nr. 6/117
  400429  Cluj-Napoca
 2. Strada Teodor Mihali Nr. 4, Bl. 30, Ap. 43
  400366  Cluj-Napoca
 3. Strada Muresului Nr. 16
  400598  Cluj-Napoca
 4. B-Dul. Titulescu Nicolae Nr. 30, Bl. P14
  400420  Cluj-Napoca
 5. Strada Georg Friedrich Hegel Nr. 1
    Cluj-Napoca
 6. Strada Câmpul Pâinii Nr. 26
  400629  Cluj-Napoca
 7. Harta firmelor asemănătoare din apropiere