Institutul de Urologie Şi Transplant Renal, Cluj-Napoca

Institutul de Urologie Şi Transplant Renal
Strada Clinicilor Nr. 4-6
400006 Cluj-Napoca
Cluj
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Descriere

. Institutul Clinic de Urologie şi Transplant Renal din Cluj, condus de prof. dr. Mihai Lucan, are cea mai mare experienţă din ţară în domeniul transplantului. Aici s-au efectuat 1, 250 de astfel de operaţii din care multe, de complexitate majoră, au reprezentat la acea oră premiere naţionale şi chiar internaţionale.
Este primul spital în care s-a făcut un dublu transplant: renal şi pancreatic şi s-a demarat un program special de transplant renal încrucişat (DOMINO). Institutul urologic din Cluj-Napoca este în acest moment singurul centru medical din ţară care abordează anomaliile vasculare şi de căi urinare la rinichiul care urmează să fie transplantat. . În acest moment 70% din activitatea desfaşurată de echipa de medici urologi condusă de prof.
dr. Mihai Lucan este minim invazivă ceea ce înseamnă ca cele mai multe dintre afecţiunile tractului urinar sau ale rinichilor se tratează endourologic (peste 70.000 operaţii de acest gen) sau laparoscopic (peste 10.000).

 1. Despre noi
 2. English version

Cuvinte cheie:
Urologie, Farmacie, Institutii, Asigurari, medical, Ceai, Politie, Spital, Colegiu, Analize, Centru Medical, Policlinica, Clinica Medicala, Clinică, Analize Si Tratament, Transplant Renal, Afecţiunile Tractului Urinar, Anomaliile Vasculare, Diagnosticarea cu Aparatură de Ultimă Generaţie, Dublu Transplant, Endourologic, Medici Urologi, Prostate Adenocarcinoma, Transplan Pancreatic, Transplant Rinichi, Tratamentul Minim-Invaziv, Tumor Removal
Institutul de Urologie Şi Transplant Renal apare în următoarele categorii:
Publicaţi imagini

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Institutul de Urologie Şi Transplant Renal!

Împărtășește-ți experiența!

Facebook

Firme similare în apropiere

 1. Republicii Nr. 105A
  400489  Cluj-Napoca
 2. Strada Traian Nr. 16
  400046  Cluj-Napoca
 3. Strada
    Constanţa
 4. Vanimed
  1.47 km
  Date
  Strada Horea Nr. 48
  400275  Cluj-Napoca
 5. Harta firmelor asemănătoare din apropiere