FAN Courier - Cluj-Napoca

11 Păreri

Păreri

, 8 mai 2020

Credeam ca Posta Romana are niste servicii asa de proaste, incat nimeni nu poate sa ajunga in urma lor. Mam inselat. Fan Courrier a devenit o concurenta serioasa.
Am timis un colet de la Cluj la Ploiesti. Coletul sa ajunga, valoare ei sa revina la mine, a durat aproape o luna, dar si asta numai dupa mai multe telefoane din partea mea, sa "urgentez" procesul.
Peste cateva saptamani am comis greseala din nou. Am apelat la ei. Am complectat un self awb si am chemat pe platforma un curier. Nu a venit nimeni, dar ulterior mi au trimis un mesaj, ca nu raspundem la telefon, ca nu suntem acasa. Suntem acasa, pentru ca toata tara e in carantina. Am doua sonerii la poarta, patru persoane non stop in casa. Primesc mesaj, ca nu raspundem la telefon ... dar nici un apel nepreluat.
Peste o saptamana incerc din nou. Nu vine nimeni, dar primesc un mesaj, ca coletul nu sa ridicat, ca ambalajul nu este corespunzator. De unde stiti ca ambalajul nu e corespunzator, daca nu ati trecut pe la mine.
Incerc sa sun. Cea mai enervanta muzica din lume, sa te tina departe de idea de a suna la ei. Sub 30 - 40 - 50 de minute nu scapi, ca nu raspunde nimeni. In 2 - 2 minute incearca sa te convinga, ca sa renunti la telefon, ca si asa o sa dureze mult.
Nu imi vine sa cred! Parca asi participa la ceva emisiune filmata, cu farse.

Luiza Ion

, 11.12.2019

În 13.11.2019 AM EXPEDIAT UN COLET CATRE CLUJ , NU A AJUNS LA DESTINATAR NICI ACUM, AM FACUT SESIZARI ,PESTE SESIZARI , AM CERUT SA IMI VINA RETUR COLETUL LA BUCURESTI ,INCA NU A AJUNS . PACAT SUNT FOARTE NESERIOSI CEI DE LA FAN COURIER , NU IMI VINE SA CRED CA DUREAZA ATAT DE MULT SA AJUNGA UN COLET IN TARA .EVITATI FAN COURIER CAT PUTETI , RUSINEEEEEE
Comentariu

de 4 mai 2020

Ca urmare a reclamatiei dumneavoastra cu privire la deteriorarea
expeditiei cu nr. AWB 4090000014700, am efectuat o analiza interna in
urma careia a rezultat ca expeditia s-a deteriorat din cauza
ambalajului necorepunzator.Si cam asa a fost impachetat coletul:folie stretch, folie cu bule ,folie stretch ,carton 5 mm ,folie stretch ,scoci Transparent

, 10.12.2019

Cea mai neserioasa firma de curierat. Am facut o comanda de un produs si firma respectiva mi-a trimis produsul in data de 17.11.2019 si azi 10.12.2019 inca nu l-am primit. Am primit din partea firmei Fan Curier sambata 07.12.2019 ca imi va fi livrat produsul intre orele 9-17, am stat acasa pana la ora 18 si nu a venit nimeni, la nr.de telefon primit cu mesajul, cand il formezi se si inchide . De doua saptamani sun la toate nr.de telefon in fiecare zi si doar robotul sta de vorba cu tine. Am scris firmei de la care am comandat produsul si le-a trimis n.mesaje iar fancurier a promis ca totul se rezolva, de cand s-au schimbat soferii Clujeni cu cei din Bucuresti efectiv este bataie de joc cu coletele. E important sa facem plangeri la directorii companiei Fan Curier sa ieie masuri sau sa se mute din Cluj-Napoca si sa ii lase pe cei care vor sa lucreze serios in acest domeniu. Asa ceva este de neconceput.

, 10.10.2019

colet trimis de 11 zile si inca nu a ajuns la client in Cluj. Cum este posibil asa ceva?

, 10.07.2019

Servicii de rahat. Nu recomand nimanui.