CHIROMEDICA Health & Wellness Center, Cluj-Napoca

4 Păreri
CHIROMEDICA Health & Wellness Center
Str. Oltului Nr 47
400600 Cluj-Napoca
Cluj
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Descriere

CHIROMEDICA Health & Wellness Center este un centru specializat în manipulări osteoarticulare, realizate printr-o metodă de origine asiatică: chiropractica. Aceasta este folosită frecvent si cu succes în străinătate.

Chiropractica este un sistem alternativ de îngrijire medicală, care presupune diagnosticarea, tratarea si prevenirea tulburărilor mecanice ale sistemului musculo-scheletal, precum si a efectelor acestor tulburări asupra sistemului nervos si a stării generale de sănătate. Studiile arată că această terapie este mult mai eficientă decât tratamentul spitalizat în ceea ce priveşte durerile lombare şi musculare.

CHIROMEDICA Health & Wellness Center are în componentă chiropractori specializati şi acreditaţi în România ce au o vastă experientă în domeniul chiropracticii si va oferă tratamente într-o ambiantă plăcută si relaxantă, pentru o varietate de afectiuni: hernie de disc, lombosciatică, blocaje lombare, spondiloză cervicală, cervicobrahialgie, etc.

 1. Afec?iuni tratate la Chiromedica Health Center
 2. Mărturii pacien?i
 3. Prima vizită la chiropractor
 4. Servicii Chiromedica Health Center
 5. Tehnica folosita in chiropractica

Profil lung
Chiropractica este o formă a medicinei alternative preocupată de diagnosticarea si tratarea tulburărilor mecanice ale sistemului musculoscheletal, în special al colanei vertebrale, bazându-se pe ideea că aceste tulburări afectează sănătatea generală prin sistemul nervos.
Tehnicile de bază ale chiropracticii includ terapii manuale, în special manipulări pe coloană, articulaţii şi ţesuturi moi, dar pot include şi exercitii şi sfaturi de sănătate si lifestyle.

Efectele tratamentului chiropractic

Activitătile de rutină cauzează cu regularitate nealinieri ale coloanei vertebrale. Aceste nonconformităti, altfel cunoscut sub numele de subluxatii sau disfunctii articulare, întrerup fluxul corect al impulsurilor nervoase. Acest lucru poate provoca durere, disconfort si /sau o diminuare a capacitătii organismului de a functiona corect. Chiropractica se concentrează pe efectele acestor tulburări asupra stării generale de sănătate.

Astfel tratamentul chiropractic:

Îmbunătăteste comunicarea nervilor din corp
Îmbunătăteste coordonarea organismului
Îmbunătăteste functia fizică si performanta
Îmbunătăteste postura
Înlătură durerea de spate si durerile de gât
Înlătură durerea de picioare, genunchi si de gleznă
Înlătură durerea de brate, încheieturi, umeri
Înlătură tulburările de stres si tensiunea
Înlătură disconfortul
Chiropracticieni nostri licentiati promovează o stare de sănătate, prin îmbunătătirea functiei coloanei vertebrale si a sistemului articular, acestea conducând spre un stil de viată mai activ si mai sănătos. Cu tratamente regulate, chiropractica oferă o serie de beneficii de sănătate, si este vitală pentru păstrarea corpului tau echilibrat, flexibil si functional.

Toată lumea, de la copii în crestere la seniori activi, poate beneficia de îngrijire chiropractică regulată.
Descriere limbă străină
Tehnica folosită

Chiropractorii nostri licentiati folosesc tehnicile de ajustare manuală.

Aceste tehnici sunt caracterizate de aplicarea usoară a unei presiuni orientate unde este nevoie, pentru a realiza o aliniere mai bună a coloanei vertebrale si a extremitătilor corpului. Acest lucru este denumit în mod obisnuit o ajustare sau manipulare manuală.

Alte tehnici precum elongatii si torsionări pot fi utilizate pentru o mai mare eficientă atunci când este necesar.

Obiectivul nostru principal este de a oferi pacientilor o cale spre o sănătate mai bună. Grija noastră numărul unu este sănătatea si siguranta dumneavoastră.
Cuvinte cheie:
Medicina alternativa, Sănătate, Nutritie, Cantare, Masaj terapeutic, Wellness, Durere, Hernie de disc, Lombosciatica, Scolioza, Cifoza, Spondiloza cervicala, Chiropractica, Masaj shiatsu, Sciatica, Entorse, Discopatie lombara, Durere cervicala, Indice de masa corporala, Nevralgie, Analiza corporala, Analizator corporal, Anterolisteza, Bioimpedanta, Blocaj lombar, Boli de nutritie si metabolism, Consiliere remodelare corporala, Durere de cap, Durere de gat, Durere de picior, Impedanta, Masurare grasime viscerala, Nevralgie intercostala, Plan alimentar, Remediu naturist, Spondiloza lombara, Subluxatii, Torticolis, Traumatism articular
Localităţi servite
Cluj-Napoca
Limbi străine vorbite
Engleza, Italiana, Maghiara
Metode de plată disponibile
 • Numerar
  Numerar
 • Maestro
  Maestro
 • MasterCard
  MasterCard
 • Visa
  Visa
CHIROMEDICA Health & Wellness Center apare în următoarele categorii:
Publicaţi imagini

Păreri

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Am intalnit in aceasta clinica oameni calzi si foarte bine pregatiti. Durerile de spate datorate practicarii fitnesului de performanta mi-au dat mereu dureri de cap, dar dupa ce am gasit Chiromedica am reusit sa le tin sub control. merg la ei de fiecare data când fac ceva rau, adica ma accidentez, si de fiecare data ma pun la loc. Cu incredere puteti apela la ei. Si in plus mi-au raspuns mereu la toate intrebarile si nelamuririle ce le aveam, ceea ce nu se intampla de obicei când mergi la medic. In concluzie, jos palaria.

, cu mai mult de 6 luni în urmă

De 3 ani ma lupt cu dureri crunte de spate. Cand am gasit clinica aceasta eram programat la operatie. Am mers de curiozitate la o sedinta si durerea a disparut in proportie de 70%. Dupa a doua sedinta nu ma mai durea deloc. Am renuntat la operatie, si merg regulat de 6 - 7 saptamani la cate o sedinta de intretinere. Asta se intampla din noiembrie 2016. Recomand tuturor.

, cu mai mult de 6 luni în urmă

O echipa foarte buna si competenta. Sunt foarte multumita de ei. Recomand.

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Am avut probleme foarte mari cu spatele. Am găsit la cei de la Chiromedica tot ce aveam nevoie. Am făcut 4 sedinte si acum nu ma mai doare nimic. Recomand tuturor.

Scrie o părere pentru CHIROMEDICA Health & Wellness Center!

Cunoşti firma CHIROMEDICA Health & Wellness Center? Împărtășește-ți experiența!

Produse

TRATAMENT-LOMBOSACRALGIE
Tratament LOMBOSACRALGIE Lombosacralgia reprezintă durerea lombară inferioară, care poate fi generată atât de suferinţa ţesuturilor moi lombare, cât şi a structurilor vertebrale (disc intervertebral, ligamente, pediculi vertebrali, etc.). 100 RON

TRATAMENT-SPONDILOZA-LOMB
Tratament SPONDILOZA LOMBARA Spondiloza lombară este un proces degenerativ, de natură reumatismală, care se desfăşoară la nivelul coloanei vertebrale lombare. Tratamentul constă din diferite manipulări efectuate asupra coloanei vertebrale prin elongaţii, torsionări şi cracmente. 100 RON

TRATAMENT-TORTICOLIS
Tratament TORTICOLIS Torticolisul reprezintă denumirea pentru o afecţiune caracterizată prin înclinarea laterală a capului şi a coloanei cervicale, în urma unei afecţiuni musculare, vertebrale sau nervoase, mişcarea gâtului devenind dureroasă şi anevoioasă. 100 RSD

TRATAMENT-SCOLIOZA
Tratament SCOLIOZA Scolioza, ca şi patologie, poate fi definită ca o accentuare (curbare exagerată) a curburilor fiziologice în plan frontal. Ea poate să apară la orice nivel al coloanei vertebrale (cervicală, toracică, lombară), sau poate fi reprezentată de o singură curbă pe toată lungimea coloanei. 100 RON

TRATAMENT-CIFOZA
Tratament CIFOZA Cifoza, ca şi patologie, poate fi definită ca o accentuare (curbare exagerată) a curburilor fiziologice. Această deformare poartă şi numele de cocoaşă. Ea poate apărea şi la nivel cervical şi lombar (prin inversarea curburii lordotice), sau poate fi totală, însă aceste cazuri sunt rare. 100 RON
Vezi toate produsele
Facebook